Arco
by Paco
Pérez
TREINTA
Y TRES
Kolacja komentowana z The Glenlivet i Aberlour

Zapraszamy na wyjątkową kolację komentowaną z The Glenlivet i Aberlour, którą poprowadzą Antonio Arcieri oraz Dariusz Fabrykiewicz. Menu kolacji zostało stworzone specjalnie pod tę okazję, w taki sposób aby potrawy idealnie współgrały z wyjątkowymi whisky typu Single Malt.

🔎 Poznaj naszych prelegentów:


🌟 Antonio Arcieri to uznany szef kuchni i serce kulinarnej sceny restauracji Trienta y Tres, która może poszczycić się prestiżowym wyróżnieniem gwiazdką Michelin. Pochodzący z Włoch kucharz z pasją łączy śródziemnomorskie korzenie z nowoczesną, autorską interpretacją kuchni fine dining. Jego styl opiera się na prostocie, sezonowości i niezwykłym szacunku do jakości produktów.
🥃 Dariusz Fabrykiewicz ito ambasador whisky i marek prestiżowych który przez lata doskonalił swoją wiedzę na temat tego trunku. Dziś z satysfakcją dzieli się swoim doświadczeniem z innymi miłośnikami whisky.

Sztuka kulinarna spotyka szkocką tradycję.
Explore the taste. Live original.

________

Menu

Welcome Drink

Przysmaki:
Chrupiący Groseran z Kakao 
Tartaletka z Zielonym Groszkiem

Przystawka:
Tatar wołowy, grillowana domowa brioszka

Pierwsze danie:
Risotto, Ser Pleśniowy, Migdały, Kawa, Krewetki w Glenlivet

Drugie danie:
Pierś z kaczki z demiglace z czekolady i Glenlivet, batat i mandarynka

Deser:
Tort Aberlour

Petit Fours
________________
Data i czas:
5 czerwca, godzina 18:00

Rezerwacja miejsc:
treinta@arcorestaurant.com // +48 731 334 332

Cena:
350 PLN za osobę, obejmuje menu oraz pairing alkoholi
Obowiązkowa jest 100% przedpłata

 

 

POZOSTAŁE AKTUALNOŚCI: