Arco
by Paco
Pérez
TREINTA
Y TRES
Szef Kuchni Dani García w ARCO | Kolacja z autorskim menu legend fine diningu
Zapraszamy na dwa niezwykłe wieczory pełne emocji, kunsztu kulinarnego i niezapomnianych doznań smakowych. 🌟

3 i 4 grudnia 2025 w restauracji ARCO by Paco Pérez odbędzie się wyjątkowa kolacja, podczas której Dani García**Paco Pérez** wspólnie ugotują dla Państwa, tworząc wyjątkowe doświadczenie kulinarne na światowym poziomie.
To spotkanie dwóch wizjonerów współczesnej gastronomii w miejscu, które jako pierwsze i jedyne w Gdańsku zostało uhonorowane Gwiazdą Przewodnika Michelin. 🌠


Szefowie Dani García i Paco Pérez wspólnie przygotują kolację, w której tradycja spotka się z nowoczesnością, a każdy detal stanie się częścią niezapomnianego spektaklu smaków.

▪️ Dani García – andaluzyjski mistrz smaku, wyróżniony aktualnie dwoma Gwiazdkami Michelin oraz dwoma nożami The Best Chef Awards, znany z wyjątkowej interpretacji kuchni śródziemnomorskiej. Jego restauracje zachwycają harmonią między tradycją a innowacją, lekkością i emocją na talerzu.

To już kolejny wybitny Szef Kuchni, który gościnnie gotuje w ARCO. Do tej pory swoje autorskie kolacje zaprezentowali tutaj m.in. Diego Guerrero, Nacho Manzano, Andoni Luis Aduriz, Joan Roca oraz Albert Adrià. 🌍
Przed nami wydarzenie, które zapisze się w historii polskiej gastronomii – spotkanie dwóch wielkich osobowości, których połączyła pasja do doskonałości. ✨

Zapraszamy na wyjątkową kolację, podczas której będą mogli Państwo zasmakować w kulinarnej magii prosto z Hiszpanii. 🤎


________________
▪️ 𝗗𝗮𝘁𝗮 𝗶 𝗰𝘇𝗮𝘀:
3 i 4 grudnia, godzina 19:00
▪️ 𝗖𝗲𝗻𝗮:
Menu degustacyjne 1900 PLN / os.
Cena obejmuje kolację oraz pairing wina

Akceptowane są rezerwacje dla minimum 4 osób.

Rezerwacje:
POZOSTAŁE AKTUALNOŚCI: