Wyjątkowa okazja do dyskusji z wybitnymi ekspertami branży gastronomicznej!
Przed nami jedyna w swoim rodzaju okazja do zadania pytań wybitnym Szefom Kuchni. W dyskusji wezmą udział: Albert Adrià, nr 2 w rankingu The Best Chef Awards 2023, innowator nowoczesnej gastronomii; Paco Pérez, zdobywca 6. gwiazdek Michelin; oraz Antonio Arcieri, Szef Kuchni ARCO, zdobywca pierwszej w historii gwiazdki Michelin dla Gdańska.
Eksperci podzielą się swoimi przemyśleniami na temat inspiracji oraz tożsamości Szefa Kuchni wyrażonej na talerzu, a także oczekiwań współczesnego Gościa. Będzie to również okazja do dyskusji na temat obecnych trendów w fine diningu, potrzebie zrównoważonego rozwoju gastronomii oraz wyzwań, przed którymi stają Szefowie Kuchni. Nie zabraknie rozmów o roli gastronomii w rozwoju turystyki oraz znaczenia wyróżnień z perspektywy rozwoju turystycznego regionu.