“𝗝𝗮𝘇𝘇 𝘄 𝗖𝗵𝗺𝘂𝗿𝗮𝗰𝗵”, 𝗰𝘇𝘆𝗹𝗶 𝗷𝗮𝘇𝘇𝗼𝘄𝗮 𝗺𝘂𝘇𝘆𝗸𝗮 𝗻𝗮 𝘇̇𝘆𝘄𝗼 𝗻𝗮 𝗻𝗮𝗷𝘄𝘆𝘇̇𝗲𝗷 𝗽𝗼ł𝗼𝘇̇𝗼𝗻𝗲𝗷 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗶𝗲 𝘄 𝗽𝗼́ł𝗻𝗼𝗰𝗻𝗲𝗷 𝗣𝗼𝗹𝘀𝗰𝗲 𝗽𝗼𝘄𝗿𝗮𝗰𝗮. 𝗭𝗮𝗽𝗿𝗮𝘀𝘇𝗮𝗺𝘆 𝗻𝗮 𝘄𝘆𝗷𝗮̨𝘁𝗸𝗼𝘄𝗲, 𝗻𝗶𝗲𝘇𝘄𝘆𝗸𝗹𝗲 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗷𝗼𝗻𝘂𝗷𝗮̨𝗰𝗲 𝘀𝗽𝗼𝘁𝗸𝗮𝗻𝗶𝗮 𝘇𝗲 𝘀𝘇𝘁𝘂𝗸𝗮̨ 𝘄 𝘀𝗮𝗺𝘆𝗺 𝘀𝗲𝗿𝗰𝘂 𝗚𝗱𝗮𝗻́𝘀𝗸𝗮 – 𝗻𝗮 𝟯𝟰. 𝗽𝗶𝗲̨𝘁𝗿𝘇𝗲 𝗯𝘂𝗱𝘆𝗻𝗸𝘂 𝗢𝗹𝗶𝘃𝗶𝗮 𝗦𝘁𝗮𝗿.



1, 2 i 3 kwietnia spotkamy się na najwyższych piętrach Olivia Star, aby wspólnie przeżyć emocje, o które nie sposób w żadnym innym miejscu. Tym razem w niezwykłą muzyczną podróż zabiorą nas: 𝗟𝗲𝘀𝘇𝗲𝗸 𝗠𝗼𝘇̇𝗱𝘇̇𝗲𝗿 wraz z Patrycją Betley i Kacprem Smolińskim (01/04), 𝗘𝗱𝘆𝘁𝗮 𝗚𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿𝘁 (02/04) oraz 𝗠𝗶𝘁𝗰𝗵 & 𝗠𝗶𝘁𝗰𝗵, w składzie: Anna Baranetti, Anna Brachacci, Maddalena Gae’Gizza, Maddalena K. Penqala, Margherita Sarbacchi, Mitch a.k.a. Michele (03/04).
Przed nami niesamowite spotkania muzyczne będące odzwierciedleniem mistrzowskich improwizacji, wybitnego kunsztu interpretatorskiego oraz elektryzującej charyzmy artystów.



𝗟𝗲𝘀𝘇𝗲𝗸 𝗠𝗼𝘇̇𝗱𝘇̇𝗲𝗿 – światowej klasy pianista, jeden z najwybitniejszych polskich muzyków jazzowych uznany za największe objawienie polskiego jazzu ostatniej dekady. Pierwszy koncert w wykonaniu Leszka Możdżera na 34. piętrze wyprzedał się niemal natychmiastowo – co jeszcze mocniej podkreśla wyjątkowy warsztat tego artysty.

𝗘𝗱𝘆𝘁𝗮 𝗚𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿𝘁 – jedyna artystka polskiej estrady muzycznej, która w przeciągu całej swojej kariery zdobyła 4 nagrody Grand Prix Festiwalu Polskiej Piosenki w Opolu. Zasłynęła z oryginalnych interpretacji polskich piosenek literackich oraz rzadkiej umiejętności wydobywania niesamowitych emocji z prostych form słowno-muzycznych.

𝗠𝗶𝘁𝗰𝗵 & 𝗠𝗶𝘁𝗰𝗵 – ich nagrany ze Zbigniewem Wodeckim album „1976: A Space Odyssey” nie tylko zdobył dwa Fryderyki, ale też zyskał status Platynowej Płyty. Dwa lata po wydaniu Frisco Moods EP zaprezentowali własne kompozycje Ennio Morricone.
To jedyne takie wydarzenie w Polsce, którego po prostu nie można przegapić!
_________________

Podobnie jak ostatnio, bardzo unikalnym i niespotykanym aspektem tych wieczorów, będzie możliwość przedłużenia wydarzenia o fenomenalną kolację w śródziemnomorskiej restauracji 𝗧𝗿𝗲𝗶𝗻𝘁𝗮 𝘆 𝗧𝗿𝗲𝘀 (250 PLN), zlokalizowanej na 33. piętrze Olivia Star. To doskonały pomysł na kompletny wieczór pełen emocji, o których po prostu nie sposób zapomnieć.


𝗠𝗲𝗻𝘂:
Amuse Bouche
Tatar ze Steka Rubia Gallega, Oliwki, Kapary i Anchois | Rubia Gallega Steak Tartare, Olives, Capers and Anchovies
Nasze Wiosenne Gazpacho | Our Spring Gazpacho
Szkocki Łosoś, Pomarańcza i Szpinak | Scottish Salmon, Orange and Spinach
Nasze Ciasto Rabarbarowe | Our Rhubarb Cake
Petit Fours

𝗠𝗲𝗻𝘂 𝘄𝗲𝗴𝗲𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻́𝘀𝗸𝗶𝗲 | 𝗩𝗲𝗴𝗲𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗺𝗲𝗻𝘂:
Amuse Bouche
Tatar z Pomidora, Jajko i Kukurydza | Tomato Tartare, Egg and Corn
Nasze Wiosenne Gazpacho | Our Spring Gazpacho
Risotto Szafranowe | Saffron Risotto
Nasze Ciasto Rabarbarowe | Our Rhubarb Cake
Petit Fours
_________________

𝗗𝗮𝘁𝘆 𝗶 𝗴𝗼𝗱𝘇𝗶𝗻𝗮:

01/04, godzina 19:00

02/04, godzina 19:00

03/04, godzina 19:00

𝗠𝗶𝗲𝗷𝘀𝗰𝗲:
34. piętro najwyższego budynku północnej Polski – Olivia Star

𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝘆:

Bilety już od 𝟭𝟰𝟵 𝗣𝗟𝗡 są dostępne na platformie eBilet:
https://bit.ly/3y2n33I

Kolacja w restauracji Treinta y Tres: 𝟮𝟱𝟬 𝗣𝗟𝗡 (bilet nie upoważnia do uczestnictwa w koncercie)

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami!

34@oliviastar.pl / +48 782 702 925


𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗻𝗰𝗶:
Agencja LIVE, Olivia Star TOP